enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lüksün ağı büyüyor

Lüksün ağı büyüyor



29.11.2021
A+
A-

Türkiye’de Koluman Holding iştiraki Koluman Monde Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından temsil edilen DS’in İstanbul’da iki, Ankara ve İzmir’deki showroomlarından sonra Antalya’nın lüks semti Lara’daki 500 metrekarelik 2 katlı showroomu da üst düzey lüksten ödün vermeden en ileri teknoloji ile donatıldı.

“DS Automobiles Antalya” adıyla Akdeniz Bölgesi’ne hizmet vermeye başlayan markanın Türkiye’deki yatırımları 2022 yıllarında farklı şehirlerde devam edecek. Markanın “lüks” stratejisine paralel olarak Antalya Lara’da açılan beşinci showroomunda; DS-7 beğenilere sunulurken, 2022 yılının Ocak ayından itibaren hibrit versiyonuyla birlikte zarif, güçlü ve sofistike bir hat çizgisine sahip olan DS 9 ile DS 4 de model gamı içindeki yerini alacak.

DS SATIŞLARI 2 KAT ARTACAK

Koluman Monde Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Altuğ Erciş, “İstediğimiz araç sayısına yakın bir oranda DS modeli tedarik ediyoruz. Bulunurluk sorunları ve döviz kurlarının dalgalı bir seyir izlemesine rağmen Antalya showroomu ile yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Antalya ve Akdeniz Bölgesi lüks otomobil tercih etme potansiyeli yüksek olan bir lokasyon. Yeni showroomumuzla birlikte yıl sonunda geçen yıldan daha fazla satış adedine ulaşacağız. Lüks segmentte Avrupa’da büyüyen 3 markadan biri olan DS, Türkiye’de de yükselişe geçecek ve 2022 yılı yeni modellerimizle birlikte DS’in yılı olacaktır. DS önümüzdeki yıl bu yıla oranla 2 kat fazla satış adedine ulaşacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.