Yılın Pick-up’ı 3’üncü kez Amarok’un
Türkiye’de bugüne kadar 3 bin 600 adet satış rakamına ulaşan Volkswagen Amarok, 75 kadın otomotiv gazetecisinden oluşan WWCOTY jürisi tarafından Yılın En İyi 4×4 Aracı ve Yılın Pick-up’ı ödülüne layık görüldü.
Dünyanın dört bir yanından 75 kadın otomotiv gazetecisinin oluşturduğu uluslararası The Women’s Worldwide Car of the Year jürisi, Yeni Amarok’u En İyi ‘4×4 ve Pick-up’ modeli seçti. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ödül için değerlendirmelere 62 model dahil edildi. Jüri; güvenlik, sürüş teknolojisi, araç konforu, verimlilik, sürdürülebilirlik ve fayda-maliyet kriterlerine göre değerlendirme yapıyor.
BAŞARISINI BİR KEZ DAHA KANITLADI
2023 yılının sonlarında Uluslararası Yılın Pick-up’ı Ödülü’nü üçüncü kez kazanan Volkswagen Amarok, bu yeni ödülle başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Yeni Amarok, Türkiye pazarına sunulduğu Mayıs 2023’ten bu yana, 3 bin 600 adetlik satış rakamına ulaşma başarısını gösterdi.