enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Müşteriler Toyota Kar’dan memnun

Müşteriler Toyota Kar’dan memnun
17.04.2021
A+
A-

2014 yılından beri Toyota Bayisi olarak hizmet veren Toyota Plaza Kar, 2020 yılı Toyota Bayi ödül programı kapsamında ‘’Satış Müşteri Memnuniyeti’’ ödülü almaya hak kazandı.

Toyota bayilerinin 2020 yılı performanslarının değerlendirildiği ödüller 24 Mart 2021 tarihinde pandemi nedeniyle online olarak düzenlenen törenle dağıtıldı. Törende; Müşteri Memnuniyeti Satış Ödülü, Toyota Türkiye COO’su İsmail Ergun tarafından, Kar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Ercan ERDEM ve Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Murat KESİMAL’e verildi.

Alınan ödülle ilgili açıklama yapan Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Murat Kesimal, “Toyota Plaza Kar olarak 2020 yılında Satış Müşteri Memnuniyeti ödülünü kazandık. Bu gururu bizlere yaşatan ve Toyota Plaza Kar’ı tercih eden değerli müşterilerimize, plaza çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz. Nihai hedefimiz müşteri memnuniyetinde elde ettiğimiz bu sonuçları sürdürülebilir ve sürekli kılmaktır. Bu anlamda çalışmalarımızı tüm gücümüz ile yürütüyor olacağız” dedi.

Kar Grup, İstanbul ili Eyüp sultan ilçesinde Haliç’in hemen yanı başında toplamda 17.000 m2 kapalı alan içerisinde faaliyetlerini yürütüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.