enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bireysel alıcılar kıyasıya artırdı

Bireysel alıcılar kıyasıya artırdı
11.03.2024
A+
A-

2plan Terminal, 2024 yılında da yenilikçi yaklaşımlarıyla son kullanıcılara yönelik açık artırmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yılın sonunda ilk defa yapılan ve yoğun ilgi gören bireysel alıcılara yönelik olarak gerçekleştirilen fiziksel açık artırmanın bir yenisi daha düzenlendi. Yaklaşık 100’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen, 1 saat süren ikinci el araç ihalesinde 2020-2023 model yılı aralığında 17 araç, toplamda 5 milyon 732 bin TL karşılığında yeni sahiplerinin oldu. 2plan’ın İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, “Belirli kontenjanı olan ihaleye sadece bireysel başvuru yapan davetlilerimiz katıldı” şeklinde konuştu.

BEKLENTİLERE EN ÜST DÜZEYDE CEVAP VERİYORUZ

“İhale, 2plan Terminal İstanbul’da hem fiziki olarak hem de eş zamanlı telefon bağlantısı katılımı ile yapıldı” diyen Ülgür, “İkinci el otomotiv sektöründe müşteri beklentilerine en üst düzeyde cevap veren bir kuruluş olarak sektörde adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Bu bireysel açık artırmamızda ekiplerimiz tarafından profesyonel başvurular ve bireysel başvurular gruplandırıldı. Belirli kontenjanı olan ihaleye sadece bireysel başvuru yapan davetlilerimiz katıldı” beyanında bulundu.