enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

1 milyon kilometre garantili UX

1 milyon kilometre garantili UX
A+
A-

Premium otomobil üreticisi Lexus, 15 yıllık eşsiz elektrikli araç deneyimini UX modelinde bir adım daha ileriye taşıdı. 2005 yılından bu yana 1.7 milyon adedin üzerinde elektrik motorlu hibrit araç satışı gerçekleştiren Lexus, yüzde 100 elektrikli ilk modeli UX’de, üst düzey kalite ve güvenilirliğinin altını verdiği 1 milyon kilometre/10 yıl garanti ile bir kez daha çiziyor.

Yolda üstün performans sağlamak üzerine tasarlanan UX 300e, Lexus markasının eşsiz özelliklerini yüzde 100 elektrikli tasarımla kombine ediyor. Üzerinde yer alan 54.3 kWh yüksek kapasiteli bataryasıyla UX, tek şarjla 400 kilometre yol alabiliyor. UX’in kabininin altına yerleştirilen bataryalar sayesinde yer tasarrufu sağlanırken aynı zamanda ağırlık merkezini de aşağıya çekerek çevik bir sürüş karakteri elde ediliyor.

Öncelikle Avrupa ve Çin pazarında satışa sunulacak UX 300e’nin elektrikli motoru 204 HP güç üretiyor ve böylece bu SUV modeli 0-100 km/s hızlanmasını sadece 7.5 saniyede tamamlıyor. UX aynı zamanda gelişmiş bağlantı teknolojileriyle birlikte aracın şarj durumu, menzil bilgileri ve sıcaklık ayarları gibi özelliklere akıllı telefondan erişim imkanı da sağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.