enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ödül avcısı Corsa!

Ödül avcısı Corsa!
09.11.2020
A+
A-

Yeni Opel Corsa tamamen elektrikli versiyonu ile küçük sınıftaki güçlü rakiplerine fark attı. Corsa-e ise “Altın Direksiyon” ödülünü kazanan 18. Opel modeli olarak uzun soluklu bir geleneği sürdürüyor.

Opel Corsa “2020 Avrupa’da Yılın Satın Alınması en Mantıklı Otomobili ” ve “Yılın Şirket Otomobili ” gibi ödül serileriyle başarısını tescil ederken Corsa-e modeliyle de “2020 Altın Direksiyon” ödülünü kazandı. Her zaman olduğu gibi adaylar iki aşamada değerlendirildi. Auto Bild ve Bild am Sonntag okuyucuları ilk olarak final için her kategoride üç favori model seçti. Ardından jüri her finalisti Auto Bild test kriterlerine uygun olarak DEKRA-Lausitzring yarış pistinde test etti. Toplam 3.218 puanla yeni Opel Corsa-e “küçük otomobil” kategorisinde birinci geldi. Yeni Corsa-e, ilk hareket anından itibaren 136 HP (100 kW) güç ve 260 Nm tork kullanıma sunarak akıcı ve keyifli bir sürüş vaat ediyor. WLTP kriterlerine göre 337 km’lik elektrikli sürüş menzili ile beş kişilik Corsa-e günlük şehir içi kullanım gereksinimlerini rahatlıkla karşılıyor.

HERKESİN ERİŞEBİLECEĞİ FİYATLAR

Markanın elektrikliye geçiş sürecine dikkat çeken Opel CEO’su Michael Lohscheller, “Yeni Opel Corsa-e bunun en iyi kanıtı. Yeni Corsa-e bir elektrikli otomobilin sadece dinamik ve pratik değil, aynı zamanda herkesin erişebileceği kadar uygun fiyatlı olabileceğini de gösteriyor. Yeni Corsa-e; müşterilerimiz, Auto Bild ve Bild am Sonntag okuyucularının yanı sıra alanında uzman jüri üyelerini de sahip olduğu özelliklerle ikna eden son derece başarılı bir model” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.