enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yılın en çok satan otomobili

Yılın en çok satan otomobili
11.01.2022
A+
A-

2021 yılında 121 bin 254 adet satışla toplamda Türkiye’nin en çok araç satan markası olan Fiat’ı sırtlayan Egea modeli oldu. 71 binden fazla satan Egea, 6 yıldır “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili” oldu.

Türkiye’nin 2021 yılında da tercihi değişmedi ve Fiat, 737 bin 350 adetle kapanan otomotiv pazarında üçüncü kez toplam otomobil ve hafif ticari araç pazarının lideri oldu. Konuyla ilgili konuşan Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, “Yaşanan tüm zorluklara rağmen Fiat markası olarak üçüncü kez toplam pazarın lideriyiz. Fiat Egea, 2021 yılında toplam 71 bin adedin üzerinde satış başarısına imza attı ve altı yıldır “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili” olmayı sürdürdü. Mart ayından itibaren satışına başlayacağımız Egea Model Ailesi’nin otomatik vitesli versiyonlarıyla da başarısını perçinleyeceğine inanıyoruz. Pazarın önemli bölümünü oluşturan minivan sınıfında Doblo, “Yılın En Çok Tercih Edilen Hafif Ticari Aracı” olurken, Fiorino da başarılı performansını korudu” dedi.

ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2021 Gladyatörleri’nde 5 kategoride ödüllendirilen Fiat, satış başarısının yanında; Dijital Autoshow Deneyimi ile Jüri Özel Ödülü’ne; Türkiye’deki en kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisi olan Fiat Yol Arkadaşım Connect uygulamasıyla da Yılın Dijital Deneyim Uygulaması kategorisinde ödüle layık görüldü.

Minivan sınıfında Doblo, ‘Yılın En Çok Tercih Edilen Hafif Ticari Aracı’ oldu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.