enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Citroen, Nissan ve Toyota Ağustos fırsatları

Citroen, Nissan ve Toyota Ağustos fırsatları
12.08.2020
A+
A-

CİTROEN

Tüm yetkili satıcı ve servislerinin hijyen önlemleri ve sağlık kurallarına %100 uygunluğu Bureau Veritas tarafından da onaylanan Citroën Türkiye, Ağustos ayına özel çok cazip ve çeşitli finansman kampanyaları sunuyor.

80 BİN TL’YE 24 AY VADE

Güçlü tasarım, üstün konfor özellikleri ve gelişmiş teknolojiye sahip seçili Citroën modellerine 40.000TL için 48 ay %0,92 faiz ile ayda sadece 1.050TL taksitli kredi imkanı veya 80.000TL için 24 ay %0,92 faiz ile sahip olmak mümkün. Ayrıca Citroën Jumper Ağustos ayına özel 20.000TL için 12 ay %0 faiz fırsatı ile satışa sunuluyor. Kredi kullanmak istemeyen müşteriler için seçili modellerde geçerli nakit indirimleri sağlanıyor.

NİSSAN

Japon otomotiv devi Nissan, araç sahibi olmak isteyenlere Ağustos ayı boyunca tüm binek modellerinde %0 faiz fırsatı sunuyor. Kampanya, Ağustos ayı boyunca, prestijiyle öne çıkan ve 7 koltuklu seçeneğiyle geniş ailelerin de tercihi olan Nissan X-Trail için 80.000 TL’ye, SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai için 60.000 TL’ye, şehrin temposuna yüksek teknolojisi ve yenilenen tasarımıyla heyecan katan Nissan Micra için 30.000 TL’ye 12 ay boyunca %0 faiz avantajı sunuyor. NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerli olan kampanya ile Nissan tutkunları sıfır araç heyecanını Nissan konforuyla yaz aylarında da yaşayacak.

TOYOTA

Toyota’nın Ağustos ayı kampanyasında Türkiye’de üretilen Yeni Toyota C-HR’ın benzinli ve hibrit modellerinde kaçırılmayacak indirimler bulunuyor. ÖTV teşviki kapsamında olan Yeni Toyota C-HR Hybrid ve benzinli modelleri, Temmuz ayı fiyatlarıyla kampanyadaki yerini aldı. Ağustos ayı boyunca; Yeni Corolla Hatchback 197 bin 800 TL’den, Yeni Corolla Hatchback Hybrid ise 231 bin 300 TL’den başlayan fiyatlar ile tüm Toyota Plazalarda yeni sahiplerini bekliyor olacak. Türkiye’de üretilen Yeni Toyota C-HR’ın benzinli modelleri 192 bin 250 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulurken, hibrit modelleri de 224 bin 850 TL’den başlayan fiyat etiketleriyle Ağustos kampanyasına dahil oluyor.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.