enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

‘EvdeKal’mayı keyifli hale getirmek ister misiniz?

‘EvdeKal’mayı keyifli hale getirmek ister misiniz?
17.04.2020
A+
A-

Skoda, koronavirüs salgını sebebiyle evde daha kaliteli zaman geçirmek isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. 125 yıllık geçmişiyle dünyanın en eski üreticileri arasında yer alan marka, özel olarak geliştirilen Sanal Müze Tur’uyla farklı bir deneyim vaat ediyor.

Köklü geçmişinde otomotiv tarihinde neler yaşandığına ve nelerin değiştiğine ayna tutan Skoda Müzesi, tek tıklamayla birlikte 360 derecelik Sanal Tur ile birlikte gezilebiliyor. Bu sayede tüm otomobil tutkunları, hem Skoda‘nın tarihinde hem de otomotiv dünyasında yaşanan büyük değişimleri görebilecekler. Logo tarihçesinden, basılı evraklara kadar birçok değerli bilgi de bu sanal turda yer alıyor.

1895 yılında kurulan Skoda’nın tarihi müzesinde ziyaretçiler, yapının farklı farklı mimarisinin yanı sıra efsanevi ve tarihi modelleri burada görebilecekler. Bu turun içerisinde Çek otomobil markasının ilk ürettiği otomobil olan 1906 model Voiturette A’nın dahi direksiyonuna geçip kabinini inceleme şansı bulabilecekler.

Diğer efsanevi modeller arasında  L&K- Skoda 110, Skoda 860, Skoda SUPERB 4000 ve Skoda 1101 ‘TUDOR’ Cabriolet gibi araçlara da ulaşmak mümkün. Ayrıca çok merak edilen yarış otomobilleri Skoda 130 RS ve Skoda FABIA SUPER 2000 de yakından incelenebiliyor.

Bununla birlikte 20. yüzyılda Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da 360 derecelik turu Skoda L&K 110 modeliyle de turlamak mümkün. Ayrıca son geliştirmelerle birlikte VR (Sanal Gerçeklik) deneyimiyle de izlenebiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.