enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kalplere dokunan marka!

Kalplere dokunan marka!
15.04.2020
A+
A-

Opel Türkiye, sosyal izolasyonu desteklemek için sunduğu yeni dijital hizmetlerin yanı sıra kalplere dokunan bir hareket başlattı. Evde ya da bayide olan tüm çalışanlarının elleriyle ev sembolü yaparak çektikleri “EvdelKal” temalı videolarla müşterilerine evde kal mesajını farklı bir yöntemle aktaran Opel Türkiye, sosyal medyada yeni bir hareketin öncüsü oldu.

Bu kampanya ile birlikte müşterilerine sunduğu hizmetleri genişlettiğini duyuran Opel Türkiye, müşterilerine evlerinde kalmalarını tavsiye ederek, sunduğu teknolojik çözümlerle onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. İçinden geçmekte olduğumuz bu dönemde müşterilerinin evlerinde kalarak teknolojik çözümlerle hizmet almasını amaçlayan Opel Türkiye, Nisan ayında e-rezervasyon, görüntülü görüşme ve mesafeli satış gibi ayrıcalıklı hizmetleri uygulamaya aldı. “E-rezervasyon/ online randevu”, showroom görüşme sistemi sayesinde Opel Türkiye, aynı anda minimum sayıda misafiri sosyal mesafeyi koruyarak showroom’larında ağırlıyor. Opel müşterileri, istedikleri gün ve saat için randevularını websitesi üzerinden alarak yetkili satıcı ziyaretini planlayabiliyor.

Bu süreçte Opel’i diğer markalardan ayrıştıran “görüntülü görüşme” sistemi ile de online araç tanıtımı gerçekleştiriliyor. Artık bir Opel müşterisinin yeni bir modeli keşfetmesi için showroom’a kadar gitmesi gerekmiyor. Müşteriler ilgilendikleri modelleri Opel showroom’larına canlı bağlanarak görüntülü görüşmede inceleme imkanı buluyor. Opel Türkiye, bu yeni çalışma sistemi ile sosyal mesafeyi koruyarak teması minimuma indirmeyi ve kullandığı en son teknolojiler ile müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Opel Türkiye’nin “otomobiliniz eve teslim” sloganı ile başlattığı eve teslimat sistemi sayesinde ise müşterilerin satın aldıkları otomobiller evlerine teslim edilebiliyor. Bu sayede satın alınan otomobilin teslimatı sırasında da temasın minimuma indirilmesi hedefleniyor.

#EvdeKal Hareketi video’suna Opel Türkiye Instagram hesabı üzerinden ulaşılabilir.

Gelecek için #EvdeKal çünkü #GelecekHerkesindir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.