enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Okuyun keyiflenin diye…

24.04.2020
A+
A-

Koronavirüs salgını nedeniyle her ülke, her toplum, her şirket ve her insan büyük bir sınavdan geçiyor.
Bütün dinamikler ve alışkanlıklar değişti.
Tabi, hadiseyi otomotiv şirketleri özelinde değerlendireceğim.
Daha ilk günden reaksiyon gösteren, Türkiye’de üretim yapan otomotiv markalarını, Türkiye pazarında yerine alan diğer markalar takip etti.
Öncelikle personelinin sağlığı, sonrasında müşterilerin ve toplumun sağlığı için hızlı ve akıllıca adımlar attı.
İlk olarak eylemde bulunan Toyota Türkiye’yi, Ford Otosan, Fiat, Honda Türkiye, Renault Mais ve Hyundai takip etti.
Otomotiv üretimine ara verseler de, yetişmiş personelini işten çıkarmayan, bayilerini teknolojik alt yapıyla donatan, müşterilerinin bakımı gelmiş araçlarını evlerinden alıp, işlemlerden sonra ücretsiz dezenfekte edip geri götürerek kesintisiz servis hizmeti veren otomotiv markaları, maske, şeffaf siperlik yüz koruyucu maske gibi hayati önem taşıyan ürünleri de üretmeye başladı.
Otomotiv şirketleri, Milli Dayanışmaya gösterdikleri maddi ve manevi katkı nedeniyle günün kazananı oldu.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
E-DERGİ’DEN ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİNİZ
Dedim ya alışkanlıklarımız değişti.
Özellikle interneti kullanım oranımız ve online okuma oranımız arttı.
Biz de otomobil tutkunlarının ve tüm vatandaşlarımızın korona günlerinde gündemin dışına çıkarak keyiflenmelerini sağlayacak bir yayına imza atalım dedik.
Tam bir otomobil tutkunu olan Burak Başgöze ile online platformlar üzerinden görüşerek “İnteraktif Otomobil (iotomobil) gazetesini” yayınlamaya karar verdik.
Türkiye’nin ilk haftalık dijital otomobil gazetesi olan “iotomobil” her hafta Türk Telekom’un e-dergi uygulamasında otomotiv sektörünün temsilcileriyle ve siz değerli okuyucularımızla buluşacak.
E-dergi uygulamasından ücretsiz indirebilirsiniz.
İlk sayımızın kapak dosyası “Koronavirüsün servis ve bakım sektörüne etkisi.” Haberimize desteğinden dolayı Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı ve Avek VW Servis Müdürü Sertaç Fahri Yıllar’a teşekkür ederim.
Ayrıca ilk sayıya özel kıymetli yazılarıyla destek veren gazeteci Levent Çezik, Mehmet Koca ve Teknoloji Blogger M. Rıdvan Özdemir ile otomobil tutkunu arkadaşım Endüstri Mühendisi Mehmet Ali Keleş’e teşekkür ederim.
İLK ONLINE TOPLANTIMIZI YAPTIK
Bu arada otomotiv sektöründe gazetecilerle online toplantı yaparak bir ilki gerçekleştiren Otomotiv Sanayi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün’e ve bu organizasyonu gerçekleştiren Alper Canyaş’a ve tüm Canyaş iletişim çalışanlarını da tebrik ederim.
Tüm markaların online toplantı yapması dileğiyle İnteraktif Otomobil gazetesi hayırlı olsun.
İyi okumalar.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.