enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yenilendi ve geldi

Yenilendi ve geldi
31.08.2020
A+
A-

Türkiye’de son 5 yıldır 9 kişilik araç sınıfı lideri olan Mercedes-Benz Vito Tourer yenilendi ve daha modern bir tasarım, birbirine bakabilen koltuklar, panoramik cam tavan ve daha kaliteli iç mekân ile 325.400 TL’den anahtar teslim liste fiyatıyla satışta.

Yeni dört silindirli turbo dizel motor ailesinden OM 654, yüksek verimlilik seviyesiyle performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Yeni Mercedes-Benz Vito Tourer daha konforlu bir sürüş sunarken, DISTRONIC ve Aktif Fren Yardımcısı gibi sürüş yardımcıları güvenliğe katkı sağlıyor. Mevcut duruma göre bir ileri seviyeye taşınan iç mekân sürüş konforunu desteklerken; aracın tasarımını daha modern bir seviyeye getiriyor. Aktif Fren Yardımcısı ve DISTRONIC özelliklerinin eklenmesiyle daha önce 10 adet olan güvenlik ve sürüş yardım sistemi sayısı 12 adede ulaşıyor. Vito böylece sınıfının en güvenli aracı olma geleneğini sürdürüyor. Yüzde 13’e varan yakıt tüketim avantajı sağlayan 4 farklı motor seçeneğiyle ve “Her Açıdan Güzel” sloganıyla Türkiye pazarına sunulan yeni Mercedes-Benz Vito Tourer’ın anahtar teslim liste fiyatları 325.400 TL’den başlıyor. (ÖTV matrahı güncellemesinden önce yayınlanmış fiyat)

GÜVENLİK DONANIMLARINI ARTTIRDIK

Mercedes Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz

Mercedes Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, “Türkiye’de son 5 yıldır 9 kişilik araç sınıfı lideri olduğumuz Mercedes-Benz Vito Tourer modelimizi yenileyerek 2020 yılında da bu alandaki iddiamızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Vito ile 1997 yılından bugüne kadar 37.033 adedi aşkın araç satışı gerçekleştirdik ve her neslinde sunulan güvenlik donanımlarını arttırdık. Yeni Vito’da da bu geleneği sürdürerek güvenlik ve sürüş yardım sistemi sayısını 10 adetten 12 adede çıkarıyoruz.” dedi.

2 BİN 500 ADET SATIŞ

Otomotiv pazarını da değerlendiren Tufan Akdeniz, “Mercedes Benz Otomotiv olarak Temmuz ayında 433 adet hafif ticari araç satışı gerçekleştirirken ilk 7 ayın sonunda 2.500 adede ulaştık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.