enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ödülle ‘E’ler 2023’te yollarda

Ödülle ‘E’ler 2023’te yollarda

Chery TIGGO 7 PRO

Genç şehirli kullanıcıların beğenisini kazanan şehirli lüks SUV Chery TIGGO 7 PRO, zengin teknoloji donanımlarıyla önemli satış adetlerine ulaşırken yakın zamanda Türk kullanıcılarının da beğenisini kazanmayı hedefliyor. IGGO 7 PRO, 10,25 inçlik dokunmatik merkezi ekran, 12 inçlik LCD gösterge ekranı ve 8 inçlik dokunmatik LCD klima ekranı ile, aynı seviyede benzersiz bir üçlü ekran mimarisini de kullanıma sunuyor.

TIGGO 7 PRO, 10,25 inçlik dokunmatik merkezi ekran, 12 inçlik LCD gösterge ekranı ve 8 inçlik dokunmatik LCD klima ekranı ile, aynı seviyede benzersiz bir üçlü ekran mimarisini de kullanıma sunuyor.

1920×720 çözünürlüklü merkezi kumanda ekranı, akıllı telefon seviyesinde canlı ve akıcı bir görüntü kalitesi sağlıyor.  

Hyundai Ioniq 6

Japonya ve Amerika’da ödüller alan Hyundai IONIQ markası, şimdi de Avrupa’nın en ünlü otomotiv organizasyonu ve jürisi AUTOBEST tarafından 3 farklı ödülle taçlandırıldı. IONIQ 6, AUTOBEST ECOBEST 2023 (Yılın Elektrikli Otomobili) seçilirken, IONIQ 5 ise AUTOBEST ECOBEST Challenge 2022’yi birincilikle tamamladı ve En Hızlı Şarj olan Elektrikli Model unvanını kazandı. IONIQ 5 aynı zamanda organizasyon kapsamında, dünyaca ünlü erkek dergisi Esquire tarafından 2022 Yılın Otomobili seçildi.

Hyundai’nin yeni elektriklisi IONIQ 6, tek şarj ile 614 km yol giderek BEV araçlarda zirveye oynuyor.

Hyundai tarafından geliştirilen yeni nesil pil teknolojisiyle birlikte 100 kilometrede 13,9 kWh’lik bir tüketim elde ediliyor.

IONIQ 6, 2023 yılının son çeyreğinde Türkiye’de de satışa sunulacak.

Renault Austral

AUTOBEST’in 31 Avrupa ülkesinden 31 gazeteciden oluşan jürisi, Austral’i “2023 Avrupa’nın Satın Alınacak En İyi Otomobili” ödülüne layık gördü. Austral, 32 sürüş destek sistemi, Renault’nun gelişmiş 4CONTROL sistemi, Google’ın en iyi hizmet ve uygulamalarını sunan OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve verimli 200 hp E-TECH tam hibrit motoru ile sürüş keyfinden ödün vermeden herkes için en iyi teknolojiyi sunuyor. Renault Austral, Türkiye’de 2023 yılının ilk yarısında satışa sunulacak.

Austral, 32 sürüş destek sistemi, Renault’nun gelişmiş 4CONTROL sistemi, Google’ın en iyi hizmet ve uygulamalarını sunan OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve verimli 200 hp E-TECH tam hibrit motoru ile sürüş keyfinden ödün vermeden herkes için en iyi teknolojiyi sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.