enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Aslan otla beslenmez

Aslan otla beslenmez
A+
A-

Ersin Değirmenci / Elazığ

Mercedes E320 lorinser kasa ilk aracım diyebilirim. Çünkü öncesinde ve sonrasında bir takım arabalar alıp sattıysam da bu Alman tankından sonra hiç birine araç diyesim gelmiyor:) Öncelikle konforundan bahsedeyim direksiyonuna oturunca Maldivler’de sandal ile yeşil ve mavinin birleştiği doğada turluyormuşsunuz hissi uyandırıyor insanda. Bir insan araba sürerken yolda kasis olsun ister mi? Eğer bu araca binmişse ister.

O kasislerden usulca geçtiğinizde beşik edası veren bu arabada uyumayacak çocuk yoktur diye tahmin ediyorum.

96 model olan bu arabada koltuk ısıtması, sunroof, basınçlı merkezi kilit sağ sol elektrikli ve hafızalı koltuk ve hatta koltuk kafalarına kadar elektrikli olması gibi özellikleri, üreten firmanın bu araca ne kadar özen gösterdiğinin ispatıdır.

ASLA LPG TAKTIRMAYIN

Performansa gelince 3 bin 200 cc, 230 bg, 6 silindir olan bu araçla Elazığ Koçkale virajlarına 210 km hızla, bir şairin şiir yazarkenki ruh haliyle girdiğim günler tatlı bir anı olarak kaldı hatıramda.

Bir gün 180 km hızla giderken sokak hayvanının önüme çıkması sonucu ani manevrayla sağ şeride geçip tekrar sol şeride dönmem ve takla atmamam bir çok araç için hayal olsa da Mercedes’te normal bir durum.

Sevgili dostlarım sizlere tavsiyem bu aracı alırsanız asla Lpg taktırmayın ve yakıtını düşünmeyin.

“Aslan otla beslenmez” değil mi?

MERCEDES’İMLE BALIĞA DA GİTTİM, AVA DA GİTTİM

Aracımla birlikte yaşadığım o kadar çok anı var ki hangisini paylaşsam bilemedim. Mercedes’in sedanı hep asfalt arabası olarak bilinir ama ben balığa ve ava giderken hep bu araçla gittim.

Hatta bir keresinde göle balığa gitmiştim. Telefonun dahi çekmediği bir yerdi. Araç kilometresini doldurmuş olmasından dolayı şanzıman arızası vermesine rağmen beni yarı yolda bırakmadı. Servise kadar 80 km yolu hiç durmadan gidebilmiştim.

Kısacası benim gibiler için Mercedes bitmemiş bir sevdadır.

Cümlelerimi toparlayacak olursam dünyada iki çeşit araba vardır: Mercedes ve diğerleri.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.