enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Tutkunlarına SX4 S-Cross

Tutkunlarına SX4 S-Cross
06.10.2020
A+
A-

Heybetli, gösterişli ve şık tasarımının yanında, 1.4 litre hacimli 140 PS güç üreten Boosterjet benzinli motoruyla da dikkat çeken önden çekişli SX4 S-Cross, 6 ileri tam otomatik şanzımanı ve ideal boyutlarıyla kendi sınıfındaki iddiasını ortaya koyuyor.

Suzuki, model gamının en üst kesiminde yer alan modellerden SX4 S-Cross’u Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Suzuki’nin crossover sınıfındaki SX4 S-Cross modeli; özgün tasarımı, 8 farklı gövde renk seçeneği, konfor odaklı GL Elegance adı verilen tek donanım seviyesi ve performanslı motoruyla Ekim ayı içerisinde ülkemizde 289 bin 900 TL’lik fiyatıyla satışa sunulacak.

YÜKLEME ALANI GENİŞ

Suzuki SX4 S-Cross’un hacimli ve güçlü yapısını destekleyen birçok unsur bulunuyor. 4300 mm uzunluk, 1785 mm genişlik ve 1580 mm yüksekliğe sahip olan SX4 S-Cross, 2600 mm’lik aks mesafesiyle dikkat çekiyor. Yolcularına sınıfının muadillerine göre daha geniş bir kabin vadeden 5 kişilik oturma kapasiteli crossover, 430 litre olan ve arka koltuklar yatırıldığında 875 litrelik hacme kavuşan bagaj yapısıyla da geniş bir yükleme kapasitesi sunuyor. Önden çekişli SX4 S-Cross’ta, yüksek çekişe dayanıklı çeliğin etkin kullanımıyla meydana gelen sert ve hafif gövde, sürüş esnasında optimum aerodinami sağlıyor. Konforu artıran sessiz süspansiyonlar ise araçta en iyi sürüşe ve yol tutuşuna olanak tanıyor.

ORTALAMA 5.8 LİTRE YAKIT TÜKETİMİ

Suzukİ SX4 S-Cross’ta, başarısını diğer Suzuki modellerinde de kanıtlamış olan doğrudan enjeksiyonlu Boosterjet benzinli turbo motor yer alıyor. 1.4 litre hacmindeki 82 mm strok ve 73 mm çap değerine sahip 140 PS güç üreten motor, 6 ileri tam otomatik şanzımanla kombine ediliyor. Suzuki SX-4’ün motoru, 1500 ile 4000 devir aralığında 220 Nm tork üreterek gerek otoyolda gerek dik rampalarda gücü hissettiriyor. Boosterjet ile 0-100 km hızlanmasını 9,5 saniyede tamamlayan SX4 S-Cross, ortalama 5.8 litrelik yakıt tüketim değerleriyle de dikkat çekiyor.

STANDART GÜVENLİK DONANIMLARI

Kullanıcı ve yolcusuna her zaman güvende olduğunu hissettiren SX4 S-Cross; Suzuki’nin TECT sistemi sayesinde, bir çarpışma durumunda enerjiyi etkili bir şekilde emen ve dağıtan bir gövde yapısıyla sunuluyor. Araçta; EBD Destekli ABS, BAS (Fren Destek Fonksiyonu), ESP (Elektronik Stabilite Programı), HHC (Yokuş Kalkış Desteği), TPMS (Lastik Basınç Uyarı Sistemi), merkezi alarm sistemi, çocuk güvenlik kilidi ve çocuk koltuğu sabitleme mekanizması ile toplam 7 adet hava yastığı gibi güvenlik özellikleri standart olarak sunuluyor. Yakıt tüketimi, sürüş mesafesi, gibi bilgileri kolay anlaşılır şekilde görüntüleyen yol bilgi ekranı, aynı zamanda manuel mod kullanımında en uygun vitesin seçilmesine yardımcı oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.